14 februari! Staat deze datum in het rood met hartjes in jouw agenda? Dit is de dag van de liefde. Het moment om je geheime liefde te verrassen met een lief kaartje. Of om je partner nog eens te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. De romantiek hangt in elk geval in de lucht. Heb je nog geen idee hoe je je geliefde wilt verrassen? Dan geven we jou de leukste Gijsbrecht tips voor Valentijnsdag.

Romantisch dineren

Een tafeltje voor twee, kaarslicht, fijne ambiance, heerlijk eten en goede wijn, dé ingrediënten voor een romantisch diner. Hiervoor hebben we twee perfecte opties.

Reserveer een tafel bij Brasserie Mans en start de avond met een plank voor twee. Gezellig een beetje borrelen voordat je aan het voorgerecht begint. Durf je het aan die oesters of is dat wellicht te suggestief? Dan het hoofdgerecht. Er is echt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen een heerlijke visgerecht, goed vlees of een vegetarische pasta. Is er nu nog ruimte voor een overheerlijk dessert of delen jullie deze heel romantisch?

Ben je een echte Italië liefhebber? Dan vier je de ‘amore’ bij Studio Pasta. Uiteraard begin je jouw valentijnsdiner hier met een antipasti voor 2 personen. Delen hoort tenslotte bij de liefde. Daarna kies je voor één van de overheerlijke pasta of het stoofvlees in rode wijnsaus. Is vis meer jouw ding? Dan is de verse tonijn met pistache noten in een lichte witte wijnsaus een echte aanrader. Je sluit de avond af met ambachtelijke tiramisu.

Valentijnstip voor de thuiskok

Ben jij een uitmuntende kok en wil je jouw lief op deze manier verrassen? Zorg dan voor een prachtig gedekte tafel. Eentje die liefde uitstraalt. Bij Balthazar Kookwinkel hebben ze daar het perfecte servies voor. Het is wit en voorzien van heel veel hartjes en prachtige vogeltjes. Deze collectie heeft de toepasselijke naam LOVEBIRDS. Beter wordt het niet.
Nog geen idee wat je koken wil. Kijk dan eens bij de uitgebreide collectie kookboeken bij Balthazar. Hier vind je zeker de juiste inspiratie. Want de liefde gaat door de maag.

Zeg het met bloemen

Een prachtig boeket mag natuurlijk niet ontbreken tussen de Valentijn tips. Uiteraard kun je kiezen voor klassieke rode rozen. Van oudsher de bloem van de liefde. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Bij Bloemenhuis Lobelia hebben ze prachtige bijzondere boeketten en adviseren ze je graag. Zeker weten dat jij met zo’n bos bloemen liefdespunten scoort.

Chocola!

Meer introductie is niet nodig. Chocola hoort bij Valentijnsdag. Wil je iets bijzonders en persoonlijks dan loop je binnen bij Olala Chocola. Hier kun je een chocolade hart laten maken met daarop een persoonlijke tekst. Maar ook het chocolade hart met daarin overheerlijke bon bons is een mooi cadeau. Wil je van jouw Assepoester jouw prinses maken? Dan ga je uiteraard voor de chocoladepump met rode hartjes. Als dat geen mooi huwelijksaanzoek is op 14 februari. Zeker weten dat ze volmondig ‘JA’  zegt.

 

 

Meer nieuws

Alle berichten (86)

Filter op de kaart

Categorie