Hij is er weer! Die lieve Sint. En daar maken we graag een feestje van. We gaan lekker speuren en kleuren voor Sinterklaas. Hij vindt het heerlijk om post te ontvangen. Het liefste prachtige knutsel- en kleurwerkjes. Daarvoor ligt er nu een prachtige kleurplaat klaar die je kunt ophalen in de winkels. Ga lekker aan de keukentafel zitten met je stiften, potloden, gekleurd papier, lijm en maak er iets prachtigs van. Je creatie kun je inleveren in de brievenbus naast de Wasserij van Sinterklaas. Daarover later meer.

Zijn de kleurplaten op bij de winkels? Download hem dan hier en print hem uit.

Maar dat is niet alles. Op de achterzijde van de kleurplaten die in de winkels liggen zit een speurtocht. Was het je al opgevallen dat er op heel veel etalageruiten een chocoladeletter is geschilderd? Wanneer je deze allemaal opzoekt en de letters in het juiste vakje zet verschijnt er een mooie zin. Nu nog even je gegevens invullen en inleveren in de brievenbus.

Geen deelnameformulieren meer in de winkels? Geen probleem, gewoon even hier downloaden.

Je kunt vanaf 13 november tot en met pakjesavond mee doen. De brievenbus wordt regelmatig geleegd door de pieten van Sint. En wekelijks kiest Sinterklaas een winnaar uit de goede ingeleverde slagzinnen en de mooie kleurplaten. Dus wie weet win je ook nog een mooie prijs!

De Wasserij van Sinterklaas

Tja en waar vind je die brievenbus bij de Wasserij van Sinterklaas dan? En wat is die Wasserij? Je kunt je voorstellen dat door al dat harde werken door Sint en zijn Pieten de kleding ook wel eens vies wordt. Er moet dus regelmatig gewassen worden. En dat doet Sinterklaas gewoon op De Gijsbrecht. Het leuke is jij kunt gewoon een kijkje nemen in die Wasserij. De Wasserij van Sint zit om de hoek bij de Albert Heijn. Je kunt het echt niet missen. Wie weet kom je Sint en zijn Pieten ook nog tegen?

 

Meer nieuws

Alle berichten (87)

Filter op de kaart

Categorie