Is een feestje! Er zijn zoveel leuke hippe plekken om tussen de middag neer te strijken en te genieten van een lekkere lunch. Of je dit nu doet met je vriendinnen, je kids, zakelijk of gewoon relaxed met jezelf. Er is voor ieder wat wils. We zetten de leukste adressen voor je op een rijtje:

La Petite Crêperie

brengt een beetje Frankrijk naar de winkelstraat. Je geniet hier van Crêpes en Galettes gemaakt naar authentiek Frans recept. Dat kan niet anders want de crêperie werd bedacht door een Franse familie die verliefd werd op onze mooie winkelstraat. En weet je het verschil tussen een crêpe en een galette. Kort gezegd: de crêpe wordt belegd met zoetigheid terwijl de galette zout gegeten wordt met hartig beleg. Dus of je nu van zoet of hartig houdt, er zit altijd iets voor je bij. De lekkernijen worden geserveerd door een gastvrij en hartelijk team in een heerlijke ambiance.

Sees Coffee & Conceptstore

Een heerlijke inspirerende plek om te ontbijten, lunchen of gewoon wat te drinken. De sfeer is ontspannen en je voelt je welkom. Voor de kleintjes is er een speelhoekje. Je strijkt er dan ook makkelijk neer met je vrienden of klapt je laptop open om onder het genot van een goede koffie met wat lekkers de laatste mails weg te werken. Heerlijk eten, goede koffie en prachtige producten gaan hier hand in hand. Want naast de horeca is Sees Coffee & Conceptstore ook een winkel met mooie en hippe lifestyle merken. Vergeet dan ook niet nog even een rondje te lopen als je lunch op is.

Bakker Bertram & Brood

De bakker die 7 dagen per week geopend is. Natuurlijk hebben ze hier heerlijk versgebakken brood. Maar je kunt er ook genieten van belegde broodjes, verse jus en goede koffie. Op het terras in het zonnetje als het mooi weer is of gewoon gezellig in de winkel. De broodjes zijn rijkelijk belegd en het personeel altijd in voor een gezellige babbel.

Brasserie Mans

Een echte brasserie, sfeervol met een goede menukaart. Waar je zowel kunt lunchen als borrelen en dineren. Dit kan binnen maar ook op het verwarmde terras of in de zonnige binnentuin. Kiezen uit alle heerlijke gerechten is een uitdaging. Want ga je voor het broodje met tonijnsalade, de runderburger of de salade met gerookte zalm? Ook de gevulde planken die je samen kunt delen is een aanrader. Wijntje erbij?

Meer nieuws

Alle berichten (84)

Filter op de kaart

Categorie