Winkelen in winkelgebied De Gijsbrecht

De Gijsbrecht van Amstelstraat is van Oudsher een gezellig winkelgebied wat zich nog steeds kenmerkt door de vele zelfstandige ondernemers. Hierdoor is er een keur aan mooie speciaalzaken waar de ondernemer zelf in de winkel staat. Hij/zij verteld je met passie over zijn product, kent de klant, er is persoonlijk contact en echte service.

Naast deze meer dan 75 bijzondere winkels zijn er uiteraard ook de grote ketens. De mix van de grootwinkelbedrijven met speciaalzaken maakt van De Gijsbrecht een bruisend winkelgebied waar je naast het boodschappen doen bij je favoriete kaaswinkel en slager ook heerlijk kunt shoppen en een drankje kunt doen.

Laat je verrassen door De Gijsbrecht!

Ook fijn: makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur!

De visie van de Gijsbrecht

Als winkelstraat met een mooie mix van gepassioneerde ondernemers en groot winkelbedrijven zijn we uniek. En daarom zetten we ons met zijn allen in voor een toekomstbestendige Gijsbrecht. Eentje met een dorps en duurzaam karakter. Een gebied waar het fijn vertoeven is. We hebben dit samengevat in een nieuwe visie. Dit is onze leidraad, dat is waar we naar toe willen en waar we met zijn allen heel hard voor werken.

Filter op de kaart

Categorie