Over ons

Winkelen in winkelgebied De Gijsbrecht

De Gijsbrecht van Amstelstraat is van Oudsher een gezellig winkelgebied wat zich nog steeds kenmerkt door de vele zelfstandige ondernemers. Hierdoor is er een keur aan mooie speciaalzaken waar de ondernemer zelf in de winkel staat. Hij/zij verteld je met passie over zijn product, kent de klant, er is persoonlijk contact en echte service.

Naast deze meer dan 75 bijzondere winkels zijn er uiteraard ook de grote ketens. De mix van de grootwinkelbedrijven met speciaalzaken maakt van De Gijsbrecht een bruisend winkelgebied waar je naast het boodschappen doen bij je favoriete kaaswinkel en slager ook heerlijk kunt shoppen en een drankje kunt doen.

Laat je verrassen door De Gijsbrecht!

Ook fijn: makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur!

Openbaar vervoer

Van Hilversum station naar winkelgebied De Gijsbrecht neem je bus 104 richting Nw-Loosdrecht.
Uitstappen bij Halte Egelantierstraat.
Vanaf de halte ga je richting de Egelantierstraat deze ga je links in. Na 3 minuten lopen kom je in winkelgebied De Gijsbrecht.
OF je gaat vanaf de halt richting de Ericastraat. Deze ga je rechts in en na 3 minuten lopen ben je in winkelgebied De Gijsbrecht.

Vanaf winkelgebied De Gijsbrecht naar Hilversum station neem je bus 104 richting Station.
Opstappen doe je op de Bosdrift ter hoogte van nummer 47.

Parkeren

Parkeren kan overal in het winkelgebied. Hou er rekening mee dat het betaald parkeren is met een maximum van 2 uur.
Betalen kan bij een van de automaten zowel cash als met de pin. Daarnaast is parkeren met een mobiele app natuurlijk ook mogelijk.
LET OP: parkeerbeleid op De Gijsbrecht is streng.

De visie van de Gijsbrecht

Als winkelstraat met een mooie mix van gepassioneerde ondernemers en groot winkelbedrijven zijn we uniek. En daarom zetten we ons met zijn allen in voor een toekomstbestendige Gijsbrecht. Eentje met een dorps en duurzaam karakter. Een gebied waar het fijn vertoeven is. We hebben dit samengevat in een nieuwe visie. Dit is onze leidraad, dat is waar we naar toe willen en waar we met zijn allen heel hard voor werken. Benieuwd wat er in staat?