Een eeuw de Gijsbrecht! Dat vraagt om een feestje. Een feestje voor al onze buurtgenoten, onze trouwe fans, onze ondernemers en natuurlijk iedereen die de Gijsbrecht een warm hart toe draagt. Vieren doe je tenslotte samen. En dat gaan we doen op 25 juni. Dan is er onze Zotte Zondag.

Op deze zondagmiddag, tussen 13.00 en 19.00 uur, zetten we met zijn allen de bloemetjes buiten. Op ons ‘festivalterrein’, tussen de Hilvertsweg en de Bosdrift is er genoeg te doen. Er staan kraampjes met eten & drinken maar ook met mooie producten. Er zijn terrasjes om heerlijk te vertoeven. De kinderen kunnen lekker knutselen, zich laten schminken en aan de slag met oud Hollandse spellen. En bovenal is er entertainment.

Muziek & entertainment

De Beatrixband zal het feestje met veel bombarie openen. YoungHilversummers komen met een te gekke Hip Hop show en & spoken word. Zij zullen jou zelfs in 10 minuten een te gekke dans leren. Hun DJ gaat zorgt voor nog meer muzikale gezelligheid. Wie weet waag je nog een dansje. Er is een rad van Fortuin met prachtige prijzen. De buurtfanfare zal zijn intocht doen en….

Schilderswedstrijd

We hebben de Gijsbrecht à la Montmartre. Een plein air schilder en urban sketching wedstrijd. Jong, oud, ervaren of niet, iedereen kan zich inschrijven en meedingen naar één van de mooie prijzen. Deze kunstenaars uit Hilversum zullen verspreid over de Gijsbrecht hun werken maken. Het is dus leuk om ook even de Gijsbrecht op en neer te lopen. Dan zie je ze aan het werk en kun je de winkels die open zijn een bezoek brengen. De Gijsbrecht kunstwerken zijn aan het einde van de dag te koop in een daarvoor bestemde kraam. En…. een aantal kunstwerken zal om 17.00 geveild worden.

Een echte Zotte Zondag met veel gezelligheid, voor, door en samen met jou, de ondernemers, Gijsbrecht buurtgenoten en Hilversummers. Kom je ook?

Meer nieuws

Alle berichten (86)

Filter op de kaart

Categorie