Op verzoek van Sinterklaas gaan we ook in 2022, dit jaar dus, weer speuren en kleuren! Dit is de laatste jaren een echte Gijsbrecht-traditie geworden. Eentje waar Sint heel blij van wordt.

Bij alle winkels op de Gijsbrecht kun je een prachtige kleurplaat ophalen met op de achterzijde een slagzin. Deze slagzin is op te lossen door alle (chocolade)letters op te speuren die op heel veel etalageruiten staan. Dus loop een rondje langs de winkel om op zoek te gaan naar de letters. Aan de letters hangt een klein labeltje met een cijfer. De gevonden letter plaats je in het vakje met het juiste cijfer. Als je alle letters hebt gevonden en die op de juiste plek hebt gezet heb je de oplossing. Nu nog even je gegevens invullen het het formulier in de brievenbus bij Kookwinkel Balthazar doen.

Is de speurtocht op bij de winkels? Geen probleem. Die download je gewoon hier.

Geen zin of ook zin om de kleurplaat in te kleuren. Pak dan lekker een beker warme chocomel. Ga aan tafel zitten met je mooiste stiften, kleurpotloden en misschien wel gekleurde vouwblaadjes. Alles mag! Zolang je er maar lekker creatief mee bezig bent. Sinterklaas vind het namelijk heerlijk om zulke mooie kunstwerkjes te ontvangen. Hij neemt ze straks allemaal mee naar Spanje en hangt ze daar op in zijn woonkamer. De kunstwerkjes van vorig jaar verhuizen dan naar het enorme archief in de kelder zodat hij ze af en toe nog eens kan bekijken. Ook deze prachtige kunstwerkjes doe je gewoon in de brievenbus bij Kookwinkel Balthazar.

Geen kleurplaten meer in de winkels? Of wil je er gewoon nog eentje maken? Dat kan. De kleurplaat download je hier.

Misschien leuk om te weten! Postpiet haalt de brievenbus zeker 4 keer per week leeg. En één keer in de week zal hij, samen met Sinterklaas, een aantal prijswinnaars bekend maken. Deze prijswinnaars kunnen dan een leuke verrassing ophalen op De Gijsbrecht. Eigenlijk spreekt het vanzelf.

Doe jij mee?

 

 

Meer nieuws

Alle berichten (87)

Filter op de kaart

Categorie