Sinterklaas is weer in het land! Gijsbrecht fan als hij is heeft hij zijn cadeautjes dit jaar opgeslagen op de Gijsbrecht. Zijn overvolle cadeautjeskamer kun je bewonderen bij de SNS bank op de hoek Gijsbrecht Hilvertsweg. Heb jij dat schattige kleine muisje al gevonden? Nu maar hopen dat hij niet aan je chocoladeletter heeft geknabbeld.

Over chocoladeletters gesproken. Op heel veel etalageruiten in het winkelgebied staan chocoladeletters met een nummer getekend. Speur al deze letters op en zet ze in de juiste volgorde. Dan kun je de slagzin compleet maken. Hiermee kun je prachtige prijzen winnen. Hoe? Vul de slagzin en je gegevens in op de speur- en kleurplaat die verkrijgbaar is bij de ondernemers. Het ingevulde formulier doe je in de daarvoor bestemde brievenbus bij de SNS bank.

Geen speurplaten meer bij de ondernemers? Download hem dan hier.

Sinterklaas is dol op tekeningen en verlanglijstjes. Dan heeft hij geluk want de kleurplaat van dit jaar geeft jou meteen ruimte om je wensen kenbaar te maken. De spreekwoordelijke twee vliegen in één klap. Ook dit mooie kunstwerk incluis verlanglijstje mag je in Sinterklaas zijn brievenbus doen. Tot en met 5 december zal hij leuke prijzen voor de mooiste kunstwerkjes uitloven. Ook de kleurplaat is verkrijgbaar bij de ondernemers.

Alle kleurplaten bij de ondernemers op? Geen probleem. Download hem hier.

Heel veel kijk-, speur- en kleurplezier.

Meer nieuws

Alle berichten (84)

Filter op de kaart

Categorie