Hilversum is meer dan mediastad, het zit vol met fantastische smaakmakers. Als je goed kijkt zijn er veel ontzettend leuke horecagelegenheden waar je heerlijk een drankje kan doen of genieten van een goed diner. Daarnaast zijn er prachtige, hippe en unieke winkels. En niet alleen op de Gijsbrecht. Hilversum is het waard om te ontdekken! Dat vond Live Hilversum ook.

Dat ontdekken is nu heel eenvoudig. Alle smaakmakers die Hilversum geur en kleur geven komen aan bod in de Food & Shop guide. Dus ga er op uit en proef, kijk, shop en laat je inspireren! Naast de Food & Shop guide zijn er 3 leuke wandelroutes uitgezet. Ieder met een ander thema. Net waar jij behoefte aan hebt. Er is een route voor de kleine trek. Gewoon als je zin hebt in een goed stuk taart of een fijne lunch. De volgende route leidt je langs alle plekken die So Instagrammable zijn. Lekker fotograferen en de plekken taggen waar je bent. Net als een echte influencer. En de laatste route, hoe kan het ook anders is de Bubbles & Bites route. In t Gooi houden we nu eenmaal van bubbels en lekkere hapjes.

Dol op De Gijsbrecht

Zoals wij, als echte Gijsbrecht fans, wel weten zitten er een GROOT aantal smaakmakers op De Gijsbrecht. Het is dan ook te gek dat deze een prominente plek tussen alle Smaakmakers hebben. Van Abu Amr tot Brasserie Mans en van Sees Coffee & Conceptstore tot Balthazar Kookwinkel. En natuurlijk de leukste platenzaak van Hilversum bij ons om de hoek, Chez Elpee. Dan vergeteb we er nog een hele hoop. Le Fournil met zijn overheerlijke stokbrood waar de rij op zaterdag tot om de hoek gaat. Ohlala Macaron waarbij de naam genoeg zegt. Onze prachtige winkelstraat zit vol met SMAAKMAKERS. Deze smaakmakers vind je hier! Uiteraard zijn er nog veel meer. En dat hoeft geen geheim te blijven. Daar mogen we best trots op zijn. Vind je niet?

Smaakmakers winkelstraat de Gijsbrecht

Meer nieuws

Alle berichten (87)

Filter op de kaart

Categorie