Over een paar nachtjes is het Moederdag. Op deze dag zet je jouw moeder, je schoonmoeder of de vrouw die deze rol voor jou vervult, extra in het zonnetje. Heb je nog geen idee hoe je dit wil doen? Dan hebben wij een fijne tip voor jou. Verras je moeder dit jaar met De Gijsbrecht Cadeaukaart. Het ideale cadeau waarmee zij zelf kan kiezen bij één van de aangesloten Gijsbrecht winkels, horeca of wellness. Een schot in de roos. Ze vindt er namelijk altijd wel iets wat ze graag wil hebben of doen. Waar een klein cadeau groot in is.

Zo kan je moeder kiezen voor een verwenmomentje voor zichzelf. Een heerlijke facial bij Flo Massage & Verzorging of een nieuwe coupe bij Trendlounge Hilversum. Van een beetje me-time worden alle moeders, of eigenlijk iedereen, blij. Om de verwennerij helemaal compleet te maken geniet ze daarna van een crêpe bij La Petite Crêperie. Het bedrag op De Gijsbrecht Cadeaukaart hoef je namelijk niet in één keer uit te geven. Het resterende tegoed blijft er op staan en kan elders besteed worden.

Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht kan jouw mama ook kiezen voor een prachtige zonnebril. Bij La Faber Horen en Zien hebben ze een mooie uitgebreide collectie. Daar slaagt ze gegarandeerd. Ze nemen daar rustig de tijd om te helpen en te adviseren. Blij met een prachtig montuur loopt ze zo de zon tegemoet. Daarover gesproken. Met De Gijsbrecht Cadeaukaart kan ze ook winkelen bij Chilly. Een mooi nieuw badpak of bikini ligt binnen handbereik.

Vindt je moeder het heerlijk om te genieten van lange zomeravonden in de tuin? Dan is een plaid voor als het ’s avonds wat frisser wordt een uitkomst. Laat haar dan eens kijken bij Heinshome. In deze sfeervolle winkel hebben ze naast dekens ook mooie kussens, fijne bekers, kandelaars, sieraden en meer.

Dit is nog maar een greep aan keuzes die jouw moeder heeft met De Gijsbrecht Cadeaukaart. Je kunt met deze lokale cadeaukaart bij meer dan 20 ondernemers op onze winkelstraat te recht. Klik hier voor een overzicht.

Wil je weten waar je De Gijsbrecht Cadeaukaart kunt kopen? Kijk dan hier.
Nogmaals; “waar een klein cadeau groot in is”. Fijne Moederdag.

Meer nieuws

Alle berichten (86)

Filter op de kaart

Categorie