Nog maar een paar dagen en het is Pasen. Naast het eieren zoeken draait het natuurlijk vooral om gezellig samen zijn. Organiseer jij de paasbrunch en heb je het menu nog niet rond? Of ga je op bezoek en heb je nog een leuk paascadeautje nodig? Geen stress want bij ons, op de Gijsbrecht, vind je het allemaal. Wij zetten wat leuke en handige tips voor de paasdagen op een rijtje.

Paasontbijt of -brunch?

Daar hoort natuurlijk vers brood, een paasstol en lekkere croissants bij. Met wel 4 heerlijke bakkers in ons winkelgebied is er genoeg om uit te kiezen. Jij hebt vast wel je favoriet. Maar voor échte Franse croissants ga je natuurlijk naar de Franse bakker, Le Fournil de Sébastian. Wil je zeker weten dat je niet misgrijpt dan kun je je bestelling vooraf doen via hun webshop. Hou er wel rekening mee dat je op tijd besteld. Brood bestelt op woensdag kun je zaterdag ophalen dit in verband met een lange fermentatietijd.

Wil je op Pasen zelf vers brood, ook dat kan! Bakker Bertram & Brood is namelijk beide paasdagen van 7:00 tot 14.30 geopend. Dat scheelt een hoop stress.

Gezellig paastafel

Als je een paasontbijt, -brunch of -lunch organiseert dan wil je dat de tafel er gezellig in stijl uit ziet. Voor inspiratie, advies en de leukste paasdecoratie wandel je bij Balthazar kookwinkel binnen. Van paastafelkleden tot mooi servies. Van leuke eierdopjes tot decoratie voor in de paastak. Eigenlijk alles om je tafel om te toveren tot een mooie gezellige paastafel.

Op paasbezoek

Ga je één van de paasdagen op visite dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Een prachtige boeket van Bloemenhuis Lobelia doet het altijd goed. Maar ook met de overheerlijke handgemaakte chocolade eitjes van Olala Chocola scoor je punten. Wil je echt iets bijzonders dan hebben ze bij The Art of Food de perfecte verrassing. Ze verpakken jouw favoriete glitter likeur in een gouden chocolade ei. Een verrassingsei voor volwassenen. Wie wil dat nu niet?

Beste advies voor geslaagde paasdagen

Eigenlijk is de voorpret net zo leuk als de paasdagen zelf. En dat hoeft helemaal niet stressvol te zijn. Neem je boodschappentas mee, laat je horloge thuis en slenter gewoon heerlijk over de Gijsbrecht. Bij onze vers winkels haal je alles wat je nodig hebt voor de paasdagen. Tussen door strijk je neer voor een lekker kopje koffie of geniet je van een welverdiende lunch. Je maakt her en der een praatje en voor je het weet kom je relaxed en voldaan thuis. Uiteraard met een fijn gevulde tas met de lekkerste kaas, goed vlees, mooie wijn en de lekkerste groente en fruit. Just enjoy.

Fijne paasdagen.

Meer nieuws

Alle berichten (87)

Filter op de kaart

Categorie