Op zaterdagavond 24 juni 2023 is het Diner van de Eeuw!
In het kader van het 100-jarig bestaan van onze prachtige winkelstraat brengen we het lekkerste van de Gijsbrecht samen in een uniek diner op straat. Een avond vol smaak en gezelligheid.

Onze Gijsbrecht-chefs Michele (Studio Pasta), Mans (Brasserie Mans), Luc (Vishuys de Lucs) & Nicky (slagerij De Kroes) hebben een prachtig menu samengesteld dat zij gaan koken. Een 5-gangen diner inclusief bijpassende wijnen. Alle ingrediënten en lekkers komen bij je vertrouwde Gijsbrecht leverancier vandaan. Mede geserveerd door een aantal bekende Gijsbrecht gezichten.

Er wordt die avond gezellig gegeten aan een lange tafel met, hoe kan het ook anders, 100 stoelen. Kosten van dit bijzondere diner zijn: € 100,-.
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Wil je bij het Diner van de Eeuw zijn? Stuur dan een mail naar:gijsbrechtevencie@gmail.com.


Het menu:

18.00 ontvangst met een Kir Royal

Voorgerecht:
Trio gerookte rib-eye, vitello tonnato met Hollandse garnaal en boule d’homard

Tussengerecht:
Tortelloni van spinazie en ricotta met pecorino en een saus van boter en salie

Sgroppino

Hoofdgerecht:
Surf ’n Turf van kalfshaas met jus de veau van calvados &
op huid gebakken dorade met saus van witte wijn, kappertjes, dragon en mosterd

Dessert:
Kaasplank

Koffie met zoete lekkernijen


 

Het Diner van de Eeuw wordt medemogelijk gemaakt door o.a.:

  • Slagerij Kroon
  • Slagerij de Kroes
  • Vishuys De Lucs
  • Brasserie Mans
  • Studio Pasta
  • Kaaskamer Hooi & Klomp
  • Gastrovino Mijn Hemel
  • Het Olijvenhuis
  • Siadaris
  • The Art of Food
  • Gijsbrecht Groente
  • C’est Bon
  • Olala Chocola
  • Quatre Saison
  • Nathalia’s Kitchen
  • Buon Gusto
  • Gruiterij

 

Meer nieuws

Alle berichten (84)

Filter op de kaart

Categorie