Zeer binnenkort mogen we een oude bekende verwelkomen op de Gijsbrecht. Wim Bastiaanse keert, na acht jaar, terug met Delicatessenwinkel Bazs. Naar verwachting zal hij op 15 oktober de deur openen in het pand waar voorheen Mode Antoinette zat.
De afgelopen vier jaar zat Bazs op de Havenstraat met een Grand Café waar je heerlijk kunt borrelen of dineren en een winkel. Grand Cafe Bazs moet helaas zijn deuren sluiten maar de delicatessenwinkel maakt de overstap naar onze fijne winkelstraat.

MAAK KENNIS MET WIM BASTIAANSE

 

Wim is op zijn 17e begonnen met werken bij hotel Figi in Zeist. Na een vliegende start heeft hij bij verschillende toprestaurants, waaronder Prins van Oranje in Baarn en Dikker en Thijs in Amsterdam, gewerkt als chef-kok. Om meer tijd met zijn gezin door te kunne brengen heeft hij de overstap gemaakt naar delicatessenwinkels. Hierin heeft hij 18 jaar ervaring met onder andere: Salsa-Verde en Mijn Hemel op de Gijsbrecht. Daar kennen velen hem van.

 

In 2017 is hij, samen met zijn gezin, Bazs begonnen. Een deel van dit mooie concept komt nu naar de Gijsbrecht. Vanaf 15 oktober kunnen we dus genieten van onder meer de welbekende en overheerlijke Rucola tapenade. In de winkel hebben ze een uitgebreid assortiment waaronder veel huisgemaakte producten, maar ook mooie kazen, vleeswaren, bonbons en zorgvuldige geselecteerde wijnen. Bovendien kunnen er belegde broodjes en vers bereide maaltijden worden afgehaald.

 

GESCHENKPAKKETTEN EN CATERING

 

Daarnaast kan Wim je alles vertellen over delicatessen, charcuterie, kazen en wijnen. Hij stelt met liefde een mooi geschenkpakket voor je samen. Of het nu om één of meerdere pakketten gaat hij geeft je het beste advies en maakt ze op maat. Bazs is daarnaast dé plek voor catering en biedt maaltijden voor thuis of op locatie. “Wij verzorgen catering voor alle gelegenheden”.

 

Delicatessenwinkel Bazs,
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 11:00 ‐ 19:00
Zaterdag: 10:00 ‐ 17:00
Gijsbrecht van Amstelstraat 111, Hilversum,
www.bazs.nl / info@bazs.nl

 

 

Meer nieuws

Alle berichten (87)

Filter op de kaart

Categorie