Onze geliefde Gijsbrecht bestaat 100 jaar. Al een eeuw is ons winkelgebied een belangrijke bron van bedrijvigheid. De winkelstraat, de pleintjes en de straten eromheen zijn al die decennia bevolkt door makers en middenstanders, een bont gezelschap van familiebedrijven, ambachtsmensen, zelfstandige specialisten maar ook mooie ketenwinkels. Het gebied ademt verhalen, herinneringen en is een ijkpunt voor vele generaties Hilversummers en ondernemers en bezoekers van ver buiten de mediastad.

Een eeuw Gijsbrecht, daar zijn we trots op! Dat gaan we vieren. Terugblikken op toen met de toekomst in het vooruitzicht. En vooral  omarmen wat er nu is. Dat doen we samen. Een jaar lang! Met leuke projecten, acties, activiteiten, weetjes, noem maar op. We trappen 100 jaar Gijsbrecht af met een feestweekend op 24 & 25 juni.

Zaterdag 24 juni: Diner van de Eeuw

Op zaterdagavond brengen we het lekkerste van de Gijsbrecht samen in een prachtig 5-gangen diner inclusief wijnarrangement. Vier Gijsbrecht chefs hebben een uniek menu samengesteld waarbij alle ingrediënten van de straat komen. Voor dit unieke diner zijn 100 plaatsen beschikbaar. Kosten zijn € 100,- per reservering. Per reservering een maximum van 6 plaatsen.
De kaarten zijn alleen op 10 juni tussen 10.30 en 12.00 verkrijgbaar onder de luifel bij Gastrovino Mijn Hemel. OP=OP.

Zondag 25 juni: Zotte Zondag

Vanaf 13.00 – 19.00 uur één en al gezelligheid op de Gijsbrecht. Op deze Zotte Zondag is iedereen meer dan welkom. Er zijn kraampjes met mooie spullen en vooral heel veel lekkers, terrasjes, muziek & entertainment, oud Hollandse spelletjes, rad van fortuin, de buurtfanfare en Gijsbrecht a la Montmartre, een schilderswedstrijd. Eigenlijk te veel om op te noemen. Al het leuks komt van, op en rond, de Gijsbrecht vandaan of vanuit Hilversum.

Een feestelijke start van een feestelijk jaar. Kom je ook?

 

Meer nieuws

Alle berichten (86)

Filter op de kaart

Categorie