"Meijer Orthopedie is een erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen, therapeutisch elastische steunkousen, ortheses, protheses, borstprotheses met bijpassende lingerie en badpakken en allerhande thuiszorgartikelen.

Wij zien het als onze missie om mensen met een lichamelijk probleem te helpen in de beperking van pijn en om klachten tot een minimum terug te brengen ofschoon mogelijk volledig weg te nemen. We zetten daarvoor onze kennis en onze ruime 79 jaar aan ervaring in, zodat u verzekerd bent van de voor u juiste oplossing. Want dat is waar het niet alleen u, maar zeker ook ons om gaat!

U kunt bij ons terecht in één van onze vier filialen. Er werken bij Meijer Orthopedie vakkundige medewerkers zoals orthopedische instrumentmakers, bandagisten, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en mammacare specialisten die zich onderscheiden door u op vriendelijke respectvolle wijze hulpmiddelen te verstrekken, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid.

Meijer Orthopedie adviseert u daarom ook graag bij het beantwoorden van vragen (is een hulpmiddel geïndiceerd?) en bij het vaststellen welk hulpmiddel optimaal is. Meijer Orthopedie heeft met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract. Dus wat hebben wij nodig van u? Voorschrift van een specialist bijv. Orthopeed, Neuroloog, algemeen chirurg, voor herhalingen is een voorschrift van de huisarts voldoende.

Wij onderscheiden onszelf:

• Gecertificeerd orthopedisch instrumentmaker (SEMH)
• Erkend leverancier van orthesen en prothesen, therapeutische elastische kousen, borstprotheses en bijpassende lingerie en badpakken
• Contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
• Vakbekwaam met 79 jaar aan ervaring"

Adres en contact

Filter op de kaart

Categorie