"Achter chique zwarte luifels en twee prachtige etalages schuilt de intieme damesmodezaak Bella Royal. Een echte blikvanger op de hoek van de Hilvertsweg en de Irisstraat in Hilversum. Bella Royal een Koninklijke naam. De basis in de winkel is rustig, zwart-witte tinten en een strak grijze vloer, met hier en daar – heel verrassend – roze accenten zoals de kaartjes en de winkeltassen.

Marion van der Horst is sinds een jaar eigenaresse van de winkel, die ze samen runt met dochter Laura die een detailhandelopleiding volgt. Met de opening van Bella Royal ging een lang gekoesterde wens van Marion in vervulling. ‘Ik heb vijftien jaar bij de Omroep gewerkt en opeens wist ik dat ik iets anders wilde.’ Marion zocht voor haar modezaak merken die alleen kleinschalig zijn terug te vinden. ‘Ik wilde absoluut geen standaardkleding, maar iets vernieuwends. Ik hecht grote waarde aan exclusiviteit. Van de gevoerde merken wordt altijd een kleine collectie besteld. Op is op.’

Nieuwste trends
Favoriete merken zijn Glamorous, Tramontana en Ya Ya. Maar ook het merk Esqualo dat nieuw is dit voorjaar, B.loved (ook sieraden) en Dani Design voeren de nieuwste trends. Bella Royal is verrassend veelzijdig. Marion koopt breed in, de maten 34 t/m 44 zijn vertegenwoordigd. De wekelijks wisselende collectie voert van ieder kledingstuk in elke maat slechts één exemplaar. Niets voor niets is het motto van Bella Royal: Voor elk wat wils. En met een deskundig advies van Marion is de keuze snel gemaakt. Mode voor het middensegment. Dat betekent: kwaliteit en betaalbaar. Royale paskamers met grote spiegels maken je keuze gemakkelijk. Dat geldt ook voor de tassen, schoenen, hippe accessoires en mooie design sieraden. Eigentijds en trendy.

Gooise charme in een eigentijdse winkel met kleding van topkwaliteit. Een collectie zonder leeftijd Hier krijgt elke vrouw de juiste prikkel. Niet voor niets heeft Bella Royal al een grote vaste klantenkring opgebouwd.

U bent van harte welkom bij bella royal"

Adres en contact

Filter op de kaart

Categorie