Na drie jaar brengt het konvooi van Stichting Het Gooi Bevrijd deze Bevrijdingsdag weer een bezoek aan de Gijsbrecht. Het konvooi met zijn vele voertuigen uit WOII zal rond 13.00 arriveren op onze winkelstraat. Daar zullen zij een anderhalf uur durende stop maken. Zo kunnen alle bezoekers de voertuigen rustig bekijken en misschien zelfs één van de meereizende WOII veteranen ontmoeten.

Naast het konvooi is er een draaiorgel met muziek uit de 40’s. Een groep dansers, geheel in stijl gekleed, zullen het feest compleet maken. Voor de kinderen is er een ijskarretje waar ze een gratis ijsje kunnen halen. De straat zal versierd zijn met vlaggetjes en uiteraard duimen we voor mooi weer.

Kom jij ook even kijken en het konvooi een warm welkom geven? Met alles wat nu gaande is in de wereld is het juist nu waardevoller dan ooit te beseffen dat wij hier in vrijheid mogen herdenken en vieren. Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, is een feit. Dus laten we dit koesteren en er dankbaar voor zijn. En laten we er met zijn allen een prachtige dag van maken. Om met de woorden van Het Gooi  Bevrijd te spreken: Vrijheid deel je met elkaar.

Konvooi Het Gooi Bevrijd bezoekt De Gijsbrecht

Meer nieuws

Alle berichten (84)

Filter op de kaart

Categorie