TERUG
Stoerkids

Bij kinderwinkel Stoerkids shop je die te gekke outfit voor je kids. Het motto is; create your own style. Eigenwijs, eigenzinnig en hip. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een gevarieerd merkenaanbod. Mooie prints, fijne kleuren en stoere denims. De kleding bij Stoerkids is er vanaf maat 50 t/m maat 164. Je vindt in onze rekken kleding van de merken Tumble ’n Dry, Molo, Kidscase, Ninni Vi, Wild en Aden + Anais. Ilja & Chantal helpen je graag en adviseren je in je keuze. We luisteren naar de wensen van moeder en kind. Zodat iedereen met een smile op zijn gezicht de winkel weer uit loopt.

Ook voor een bijzonder cadeau kun je bij Stoerkids terecht. Maak een keuze uit het mooie houten speelgoed. de fijne knuffels of het hippe melamine servies. En vergeet niet de koffertjes met naam! Deze zijn altijd een succes. Naast het beletteren van koffertjes kun je ook een eigen T-shirt ontwerpen. Vandaag besteld = morgen al klaar!

→ Lees meer

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 168 1214 BD Hilversum 035-6242328

Openingstijden

ma:13:00 - 17:30

di:10:00 - 17:30

wo:10:00 - 17:30

do:10:00 - 17:30

vr: 10:00 - 17:30

za:10:00 - 17:00

zo:Gesloten

Eigenwijs, eigenzinnig en hip!

OVER STOERKIDS

Bij kinderwinkel Stoerkids shop je te gekke outfit voor je kids. Het motto is; create your own style. Eigenwijs, eigenzinnig en hip. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een gevarieerd merkenaanbod. Mooie prints, fijne kleuren en stoere denims. De kleding bij Stoerkids is er vanaf maat 50 t/m maat 164. Je vindt in onze rekken kleding van de merken Tumble ’n Dry, Molo, Kidscase, Ninni Vi, Wild en Aden + Anais. Ilja & Chantal helpen je graag en adviseren je in je keuze. We luisteren naar de wensen van moeder en kind. Zodat iedereen met een smile op zijn gezicht de winkel weer uit loopt.

Ook voor een bijzonder cadeau kun je bij Stoerkids terecht. Maak een keuze uit het mooie houten speelgoed, de fijne knuffels of het hippe melamine servies. En vergeet niet de koffertjes met naam! Deze zijn altijd een succes. Naast het beletteren van koffertjes kun je ook een eigen T-shirt ontwerpen. Vandaag besteld = morgen al klaar!

HOE TE BEREIKEN