TERUG
Le Fournil de Sebastién

In bakkerij Le Fournil de Sébastien wordt uitsluitend Frans brood en banket gemaakt. Door het raam is de productie van de broden en croissants te volgen vanuit de straat en de winkel.

“Ik gebruik geen kunstmatige toevoegingen (broodvet, broodverbeteraar, conserveermiddel etc.) en al het brood is gemaakt met vloeibaar desem. Door het lange rijsproces en het bakken in een steenoven, krijgt het brood een zachte aromatische binnenkant en een knapperige korst. Mijn producten zijn mijn eigen creaties, ik gebruik geen mixen en het woord afbakken ken ik niet. Het doet me plezier te zien dat mijn producten geliefd zijn bij zowel mijn Franse als mijn Nederlandse klanten!”

→ Lees meer

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 131 1214 AW Hilversum 035-6210602

Openingstijden

ma:07:00 - 19:00

di:07:00 - 19:00

wo:07:00 - 19:00

do:07:00 - 19:00

vr: 07:00 - 19:00

za:07:00 - 19:00

zo:Gesloten

Frans brood op ambachtelijke Franse wijze bereid.

OVER LE FOURNIL DE SEBASTIÉN

In bakkerij Le Fournil de Sébastien wordt uitsluitend Frans brood en banket gemaakt. Door het raam is de productie van de broden en croissants te volgen vanuit de straat en de winkel.

“Ik gebruik geen kunstmatige toevoegingen (broodvet, broodverbeteraar, conserveermiddel etc.) en al het brood is gemaakt met vloeibaar desem. Door het lange rijsproces en het bakken in een steenoven, krijgt het brood een zachte aromatische binnenkant en een knapperige korst. Mijn producten zijn mijn eigen creaties, ik gebruik geen mixen en het woord afbakken ken ik niet. Het doet me plezier te zien dat mijn producten geliefd zijn bij zowel mijn Franse als mijn Nederlandse klanten!”

HOE TE BEREIKEN