TERUG
De Huiskamer

De Huiskamer is de interieurwinkel van De Gijsbrecht. De naam zegt het al, de woonwinkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends. Sleutelwoord voor een fijn interieur is balans. Het moet een geheel zijn. Hierdoor wordt een huis een thuis en doen zij dat volgens de laatste trends. Marc en Nancy begeleiden de klanten naar de juiste keuzes. Zo nemen zij klanten bijvoorbeeld ook mee naar de showrooms van onze leveranciers. Het persoonlijke aspect en het werken op maat zijn twee begrippen die bij De Huiskamer horen.

Op de begane grond van De Huiskamer vind je een uitgebreide collectie woondecoraties. Voor de meubels, gordijnstoffencollectie, verlichting, karpetten en jaloezieën ben je ook welkom op de eerste etage. Ook kun je hier terecht voor gratis kleur en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor. Er wordt gewerkt met merken zoals Keijser & Co, Cartel Living, DH Design, INSIDE, Lifestyle Interior, Blend, Kobe, Designs of the Time, Belliny, L’Authentique, PTMD, Claudi, Casa Vivante, AAI, Quint, Light & Living, Ted Sparks en Jots. Voor persoonlijk advies komen zij bij je thuis om je te helpen om van je huis een thuis te maken.

→ Lees meer

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 172 1214 BD Hilversum 035-6223330

Openingstijden

ma:Gesloten

di:10:00 - 18:00

wo:10:00 - 18:00

do:10:00 - 18:00

vr: 10:00 - 18:00

za:10:00 - 17:00

zo:Gesloten

Trends voor thuis

OVER DE HUISKAMER

De Huiskamer is de interieurwinkel van De Gijsbrecht. De naam zegt het al, de winkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends.
Op de begane grond van De Huiskamer vind je een uitgebreide collectie woondecoraties. Voor de meubels, gordijnstoffencollectie, verlichting, karpetten en jaloezieën ben je ook welkom op de eerste etage. Ook kun je hier terecht voor gratis kleur en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor. Dit kan in de winkel of bij je thuis. Marc en Nancy werken met merken zoals Keijser & Co, Cartel living, DH Design, INSIDE, Holland Haag, Blend, Kobe, Designs of the Time, Belliny, L'Authentique, PTMD, Claudi, Casa Vivante, Quint, Light & Living, Ted Sparks en Jots. Nieuwsgierig wat De Huiskamer doet, kom langs in de winkel of bekijk de website van De Huiskamer.

HOE TE BEREIKEN