TERUG
De Huiskamer

De Huiskamer is de interieurwinkel van De Gijsbrecht. De naam zegt het al, de winkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends.

Op de begane grond van De Huiskamer vind je een uitgebreide collectie woondecoraties. Voor de meubels, gordijnstoffencollectie, verlichting, karpetten en jaloezieën ben je ook welkom op de eerste etage. Ook kun je hier terecht voor gratis kleur en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor. Marc en Nancy werken met merken zoals Keijser & Co, DH Design, INSIDE, Lifestyle Interior, Blend, Kobe, Designs of the Time, Belliny, L’Authentique, PTMD, Claudi, Casa Vivante, AAI, Quint, LACROSSE, IZAIO en Jots.

→ Lees meer

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 172 1214 BD Hilversum 035-6223330

Openingstijden

ma:Gesloten

di:10:00 - 18:00

wo:10:00 - 18:00

do:10:00 - 18:00

vr: 10:00 - 18:00

za:10:00 - 17:00

zo:Gesloten

Trends voor thuis

OVER DE HUISKAMER

De Huiskamer is de interieurwinkel van De Gijsbrecht. De naam zegt het al, de winkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends.
Op de begane grond van De Huiskamer vind je een uitgebreide collectie woondecoraties. Voor de meubels, gordijnstoffencollectie, verlichting, karpetten en jaloezieën ben je ook welkom op de eerste etage. Ook kun je hier terecht voor gratis kleur en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor. Marc en Nancy werken met merken zoals Keijser & Co, DH Design, INSIDE, Lifestyle Interior, Blend, Kobe, Designs of the Time, Belliny, L'Authentique, PTMD, Claudi, Casa Vivante, AAI, Quint, LACROSSE, IZAIO en Jots.

HOE TE BEREIKEN