TERUG

Support Your Locals

Local tips

Het is je vast niet ontgaan: #supportyourlocals. Wat is er de afgelopen tijd veel lokaal geshopt! Van je favoriete wijn bij Mijn Hemel tot het bestellen van de beroemde kippeling bij Floor Poelier. Maar ook het afhalen van gezonde en overheerlijke salades bij Vers Saladebar. Hier heb je de Hilversumse ondernemers en zeker ook je favoriete Gijsbrecht winkelier enorm mee geholpen. Daar zijn ze heel blij mee en dat willen ze je graag laten weten.

Vind je lokaal shoppen zo leuk en ben je nog op zoek naar andere leuke lokale pareltjes dan kun je die hier vinden.

Volg het reizende hart

Nog zoiets leuks. Vanaf 17 mei reist er een groot hart door de verschillende winkelgebieden. Dit reizende Support Your Locals-hart zet een aantal ondernemers in het zonnetje. Deze ondernemers geven een eigen lokaal product mee aan het hart zodat deze na twee weken goed gevuld is. Dit pakket van mooie producten wordt uitgereikt aan DE local shopper van Hilversum.

Uiteraard kun je dit reizende hart volgen. Ook vind je via de pagina livehilversum.nl/supportyourlocals meer informatie over de actie en hoe je in aanmerking kan komen voor de titel: ‘DE Local Shopper van Hilversum’ om zo het hele pakket met lokale producten te winnen.