TERUG

Lopersfeest tijdens de City Run

Op zondag 14 april is er de jaarlijkse Hilversum City Run. Een groot runners evenement waarbij de route door ons gezellige winkelgebied komt. Voor de ondernemers en winkeliers reden genoeg om er een echt lopersfeest van te maken. Leuk voor zowel deelnemers als toeschouwers.

De runners kunnen rekenen op gezellige muziek. Voor hun trouwe supporters staan de terrassen klaar en zullen tal van winkels hun deuren openen. Ook de paashaas brengt De Gijsbrecht vast een bezoek. Zij zal de kinderen trakteren op een ijsje.

‘Het leuke aan De Gijsbrecht is dat het zo’n mooie, lange winkelstraat is. Als loper is het halverwege de route altijd een feestje om over de straat te lopen’, zegt Claudius Harinck, ondernemer op De Gijsbrecht en mede-organisator van het lopersfeest. Hij kan het weten, want hij is zelf fervent loper en doet ook dit jaar zelf mee aan de City Run, in een van de twee De Gijsbrecht-loopteams.

Dit jaar heeft de Gijsbrecht een loopteam voor de 5 kilometer en eentje voor de 10 kilometer. Deze teams bestaan uit ondernemers en Gijsbrecht fans. Dat we goed voor onze lopers moeten zorgen is een feit. Daarom zal Massagepraktijk Vincent ze in de watten leggen. Maar ook voor de andere deelnemers en toeschouwers die even moeten ontspannen is er de mogelijkheid om een stoelmassage te krijgen.

Na afloop kunnen de deelnemers op De Gijsbrecht terecht voor een verfrissend drankje en een hapje. Met hun startnummer maken ze ook nog eens kans op mooie prijzen. Bij verschillende winkels staat een melkbus voor de startnummers klaar. Een week na de City Run worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Kijk op www.degijsbrecht.nl of volg De Gijsbrecht op facebook/instagram voor een overzicht van winkels die meedoen aan het lopersfeest en de standplaatsen van de melkbussen.

Loopteam 2018 van De Gijsbrecht.
Lever je startnummer in in een van de melkbussen en maak kans op mooie prijzen.