TERUG

Loopzondag op de Gijsbrecht

Zondag 15 april a.s. is het weer zover. Dan is er de befaamde Hilversum City Run. Dit gezellige hardloopfestijn komt als vanouds weer over De Gijsbrecht dus reden voor een feestje. Zeker omdat er ook een team van ons mooie winkelgebied mee loopt met de Business Run van 10 km. Onze hardloop-helden starten om 13.30 en komen wel 2 keer over De Gijsbrecht.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Een groot aantal winkels is vanaf 12.00 tot 17.00 geopend. Je kunt ze herkennen aan de rode lopers en de ballonnen. Terwijl je wacht op je favoriete loper kun je genieten van de nieuwste voorjaarsmode, de laatste trends op woongebied  en nog veel meer. Er is gezorgd voor muziek en de terrassen zijn open. Zodat je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Voor de hardlopers valt er ook nog wat te winnen. Zij kunnen na afloop hun startbewijs inleveren in een van de melkbussen. Deze staan bij Mijn Hemel, Cambridge, Bruna, Van Zelst , Ijssalon Buon Gusto en Balthazar. Ze maken dan kans op een van de leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door De Gijsbrecht winkeliers.

De kids worden ook nog verwend. Zij kunnen op vertoon van een verkregen bon een gratig ijsje met 1 bolletje halen. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Komen jullie ook 15 april! Gezellig!

Loopzondag