TERUG

La Petit France op De Gijsbrecht

Staycation is de term dit jaar. Dat betekent dat we veelal thuis blijven of de vakantie in eigen land vieren. Om toch te proeven van die heerlijke mediterrane sfeer halen we vanaf 22 juli, vier opeenvolgende woensdagen, een stukje Frankrijk naar onze winkelstraat.

Op ‘le mercredi van 11 tot 15’ is het La Petite France op De Gijsbrecht. Met een crèpes-kraam op de hoek van de straat. Dat wordt smullen. Daarnaast zijn er elke week drie ambachten in Franse sfeer (nettenboeters, kruidenplukster, zeilenmaker, mandenvlechter, mosterdmaker) en zullen muzikanten Franse muziek laten horen. Er is dus tijd voor een klein dansje.

Kom langs en geniet bij onze Gijsbrecht-winkels van een knapperig stokbrood met smeuïge Camembert en een goed glas Franse wijn. Leg een prachtig stuk vlees van Limousin-runderen op de bbq of vul je picknickmand met allerhande lekkers. Maar je start de dag natuurlijk met een heerlijke dejeuner op het terras, waarna je prima kunt flaneren in die net gekochte zomerjurk. La Petite France op De Gijsbrecht, voel jij het ook?

Vier weken lang Frankrijk ‘om de hoek’ op de woensdagen 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus. A bientôt!

Le Petit France op De Gijsbrecht is onderdeel van Summer in the City. Voor meer zomerse activiteiten kun je kijken op: livehilversum.com