TERUG

Help mee met De Gijsbrecht van Morgen

Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan maar de ondernemers van De Gijsbrecht zijn al jaren bezig om van onze leuke winkelstraat een prettiger verblijfsgebied te maken. Eentje waar het fijn vertoeven is. Een winkelgebied waar de auto welkom blijft en er meer ruimte is voor de fietsers en voetgangers.

Deze verandering is hard nodig. Bezoekers, bewoners, winkeliers en pandeigenaren geven steevast als knelpunten aan: chaotisch verkeer en lastig parkeren in de straat. Samen werkten ze aan een wensbeeld van hoe het ook kan. Stel je voor: mooie bestrating zonder verhogingen waar langzaam verkeer belangrijker wordt met meer ruimte voor terrasjes, groen en gezelligheid.

Dit wensbeeld werd breed omarmt. Echter worden we steeds weer in de wacht gezet terwijl het noodzakelijk is dat er actie wordt ondernomen. De Gijsbrecht is een belangrijk winkelgebied met een grote sociale functie waar werkgelegenheid, wonen en verblijven hand in hand gaan. Dat kunnen we toch niet missen. Daarom blijven wij ons inzetten voor ‘De Gijsbrecht van morgen’.

Lees alles over ons wensbeeld en steun ons! Deze steun hebben we hard nodig.