TERUG

Griezelen op De Gijsbrecht

Halloween op De Gijsbrecht

Het is bijna een traditie aan het worden… Griezelen op De Gijsbrecht. Voor het derde jaar op rij zijn een groot aantal winkels met Halloween een uurtje langer open. Tussen 18.00 – 19.00 kunnen de griezelig verkleedde kinderen daar langs komen voor een ‘Trick or Treat’.

Dit uit Amerika overgewaaide griezelfeest krijgt in Nederland steeds meer voet aan de grond. Er zijn dan ook heel veel kinderen die mooi maar vooral griezelig uitgedost hier aan mee doen. Woensdag 31 oktober wordt winkelgebied De Gijsbrecht dan ook weer overspoelt door heksen, zombies, mummies en skeletten. We kunnen wel zeggen dat De Gijsbrecht dan de griezeligste straat van Hilversum is. Spooky!
De winkels die mee doen met dit griezelfestijn zijn te herkennen aan de ballonnen. Dus trek je engste outfit aan en kom gezellig langs.

Uiteraard is dit nog niet alles. Bij Kinderatelier Bibelebon kun je ’s middags al Halloween knutselen. Mocht je dit leuk vinden geef je dan even op via haar website. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro en er zijn beperkte plaatsen.

Heel veel griezelplezier aankomende woensdag!

 

P.S. De Gijsbrecht is naast een winkelstraat ook een straat met veel verkeer. We willen de ouders van de kinderen dan ook vragen om goed op hun kids te letten. Maar ook willen we de automobilisten en fietsers vragen rustig te rijden en rekening te houden met kinderen die soms onverwachte acties ondernemen.