TERUG

Grand Opening Shoeby Hilversum

Bereid je voor! Morgen 1 september 2020 opent Shoeby Hilversum haar deuren aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 133. Wat zijn we blij om dit mooie winkelconcept te mogen verwelkomen. Want Shoeby staat garant voor on trend collecties voor het hele gezin. Er is een grote diversiteit aan stijlen, de collecties wisselen snel en zijn niet te groot waardoor je verzekerd bent van een unieke look die bij je past.

Naast goed advies ter plekke bij het uitzoeken van je outfit kun je ook een afspraak inplannen met een Personal Shopper. Zo krijg je 100% aandacht, stijl- en kleuradvies op maat en ga je met een verrassende outfit die prima past bij jouw figuur de winkel uit. Zo’n afspraak maak je heel eenvoudig via hun website: shoeby.nl/personal-shopper.

Dat is nog niet alles. Organiseer bijvoorbeeld met je beste vriendinnen een VIP-night op maat in de winkel. Maar ook een kinderfeestje regelen ze met liefde voor je. Verder ben je via de Shoeby APP voorzien van je dagelijkse portie fashion inspiratie. Even geen tijd om naar de winkel te gaan. Dan bestel je je favorieten gewoon online in hun webshop en haal je ze op bij jou om de hoek. Al met al een volledige shopping experience op jouw vertrouwde Gijsbrecht.

Uiteraard moet zo’n opening gevierd worden! Daarom ontvang je bij Shoeby Hilversum van 1 t/m 5 september 20% KORTING op de gehele collectie. Dus kom gezellig kijken en laat je inspireren.

Shoeby Hilversum, dameskleding, kinderkleding, herenkleding, de gijsbrecht
Shoeby Hilversum, Shoeby, dameskleding, De Gijsbrecht, Hilversum
Shoeby Hilversum, kinderkleding, De gijsbrecht