Agenda

Naast leuk winkelen hebben wij meer te bieden in winkelgebied de Gijsbrecht. Hieronder de agenda met events, markten en speciale gelegemheden. Kom nu shoppen op de Gijsbrecht!

September 2019

zondag 15 september

Pure Buren

Op 15 september komt de Pure Markt weer bij ons buurten. Zij organiseren samen met ons het evenement Pure Buren, een pure, eerlijke en heerlijke markt. Waarbij de straat is afgesloten voor verkeer en deze aan weerszijde vol met kramen staat. Pure Markt deelnemers en jouw favoriete Gijsbrecht winkeliers staan zij aan zij om hun mooie producten te presenteren. Kom gezellig langs tussen 11.00 en 17.00 om te genieten van heerlijk eten en drinken, prachtige producten, de sfeer en de terrasjes. Tot pure buren!…

December 2019

zondag 1 december

Sinterklaas koopzondag

Sinterklaas stress?…  Geen probleem. Op zondag 1 december opent een groot deel van de winkels in winkelgebied De Gijsbrecht haar deuren tussen 12.00 en 17.00. Zo heb je wat extra tijd om de zak van de goede Sint te vullen. En het leuke is de beste man komt ook nog langs. Sinterklaas zal die dag alle tijd nemen om de kids een handje te schudden en met ze op de foto te gaan. Dat wordt gezellig en misschien ook wel een beetje spannend.

zondag 22 december

Kerst koopzondag

Nog een paar dagen en het is kerst. Dat betekent dat er nog genoeg geregeld moet worden en er een flinke boodschappenlijst ligt. Maar geen nood… Op zondag 22 december zijn heel veel winkels in winkelgebied De Gijsbrecht extra open tussen 12.00 en 17.00. Gezellig kerstshoppen bij je favoriete Gijsbrecht winkels.